Svrha Grebalice Penjalice za macke

Grebalice

osnovna oprema za mačke

Među osnovama za održavanje naših mačaka, imamo grebalice, koje služe za izoštravanje njihovih kandža i uklanjanje mrtve kože koja ih pokriva. To je prirodna potreba za mačke koje su obično izoštravale kandže u drveću i drugim prirodnim elementima. To će spriječiti i njihovo grebanje namještaja, tepiha i drugih predmeta kod kuće.

Uz to, mačje grebalice su korisne za vašeg ljubimca koji može vježbati i dok se igrate ili opuštate, ovisno o modelu koji odaberete, zbog čega odabirom odgovarajuće grebalice za vašu mačku za zabavu možete uštedjeti jer imaju dugotrajnu izdržljivost. Za grebalice bi idealno bilo odabrati mjesto gdje vaša mačka provodi većinu svog vremena i mjesta s drugim namještajem u kući koje voli, a to će je još više privući s novom grebalicom i pomoći će vam da sačuvate tepihe i namještaj u dobrom stanju.

Neki atraktivni i kompletni primjeri za vašeg ljubimca su:

  • Deluxe plišana penjalica / grebalica za mačke 230 – 260 cm
  • Ova potpuno opremljena plišana grebalica/penjalica podesiva je po veličini (230-260 cm), ima 3 zasebna dijela, ljestve i 3 ravne površine na kojima se Vaša mačka može odmoriti. Uz to, dvije kućice i stup za oštrenje kandži na vrhu omogućuju mački dodatni komfor. Cijela penjalica je presvučena slojem pliša i sisala, koji će ponuditi udobnost koja traje satima. Cijela konstrukcija je izrađena od kvalitetnih materijala, što joj jamči stabilnost i sigurnost čak i uz nekoliko mačaka odjednom.

  • Penjalica/grebalica za mačke s dvije kućice 170cm
  • Ova sveoubuhvatna penjalica nudi raskošno igralište za nekoliko mačaka odjednom. Dolazi s hrpom sadržaja koji će Vašu mačku zaokupiti i odvući joj pažnju od tih vrijednih zavjesa, tapiserija i drugog namještaja privlačnog za mačje kandže. Priuštite svom ljubimcu sate i sate zabave uz ovaj neboder za mace. Penjalica je opremljena s dvjema ljestvama, kao i nekolicinom ravnih površina na kojima se mačke vole igrati. Uz to, na penjalicu su postavljene i dvije kućice u kojima će se Vaš ljubimac osjećati sigurno. Cijela penjalica je presvučena u mekani pliš, kako bi zaokupila punu pažnju Vaše krznene lopte. Penjalica je izrađena od kvalitetnih materijala, jednostavno se čisti i sastavlja.

  • Penjalica za mačke sa stupovima za grebanje 220-240 cm
  • Pružite svojim krznenim prijateljima luksuzni tretman s našom penjalicom koja je prepuna značajki! Ovaj zabavni centar za mace ima nekoliko razina i čvrst okvir prekriven mekanim i udobnim plišem. Savršeno je utočište u kojem se vaše mačke mogu penjati, skakati, skrivati i odmarati. Vaši mačići mogu oštriti svoje kandže na stupovima za grebanje koji su omotani konopom od sisala, što osigurava zdravo mjesto gdje mačke mogu zadovoljiti svoje nagone za grebanjem. Također će uživati loveći jedna drugu i skačući po ovom zabavnom centru za igru. Na vrhu penjalice nalaze se dvije viseće igračke koje će privući vaše znatiželjne mačke. Kad se zasite igranja i zabave, vaši mali prijatelji uživat će u odmaranju na gornjim platformama, odakle im se pruža bolji pogled. Također se mogu sakriti u udobnim kućicama kako bi odrijemale ili se odmarati na udobnim košarama. Zbog svih ovih zabavnih značajki, ova mačja kućica za igru sigurno će postati omiljeno mjesto vaših krznenih prijatelja!

    4th Nov 2020 bxl.ba

    Zadnje objave