​NAMJEŠTAJ ZA KUĆNE LJUBIMCE

Koliko god voljeli svoje malene članove obitelji, pronalaženje komada namještaja koji će im se svidjeti i njima kao i nama, ponekad i nije najlakši izbor. Ljudi žele namještaj koji može utješiti i zabaviti njihove kućne ljubimce, ali koji je dovoljno moderan da se ne mora skrivati negdje u stražnjoj sobi.

Pronalaženje dizajnerskog namještaja za kućne ljubimce već je dovoljno teško samo po sebi, a vlasnici kućnih ljubimaca ponajprije žele nabaviti predmete u kojima će njihovi dlakavi prijatelji uistinu uživati.

Nakon što pronađete pravi komad namještaja, trebali biste za isti i osigurati adekvatno mjesto u svome domu. Postavljanje adekvatnog namještaja za vašeg ljubimca, njima daje područje kojem mogu pristupiti samo oni, te koje će smatrati svojim.

Ako kupujete šik namještaj za kućne ljubimce koji će se svidjeti vašim ljubimcima, donosimo vam par ideja i lijepo dizajniranih predmeta koji su napravljeni za udobnost i pružaju dovoljno vremena za igru. Od penjalica za mace do kaveza za ptice u našoj ponudi možete pronaći širok izbor opreme za vaše ljubimce. Ispod vam donosimo par prijedloga modernih komada namještaja koje ćete lako uklopiti u vaš dom:

1. Penjalica/grebalica

Mačji centar za igru na više katova i čvrstim okvirom obloženim mekanim, udobnim plišem, savršeno je utočište po kojem se vaše mačke mogu penjati, skakati, skrivati, odmarati i grebati. Vaši krzneni prijatelji mogu oštriti svoje kandže na stupovima za grebanje koji su omotani sisal konopcem. Grebalice su odlično mjesto na kojemu mačke mogu zadovoljiti svoje instinkte za grebanjem. Mačke također mogu uživati dok razigrano love jedna drugu i skaču po ovom zabavnom centru za igru. Na vrhu stabla su viseće igračke koje će privući vaše znatiželjne mačke. Kad se zasite igranja, vaši mali prijatelji će uživati u odmaranju na gornjim platformama odakle im se pruža bolji pogled. Također se mogu sakriti u udobnoj kućici da odrijemaju ili da se odmore na udobnoj mreži. Zbog svih zabavnih značajki koje posjeduje, ova penjalica će sigurno postati omiljeno mjesto vaših krznenih prijatelja.

Pogledajte artikl: https://bxl.ba/vidaxl-penjalica-grebalica-za-ma-k...

2. Kreveti i košare

U ovoj ručno izrađenoj košari, vaše mačke mogu se opuštati do mile volje. Zahvaljujući zgodnom i kompaktnom dizajnu, ova košara za mačke savršeno će odgovarati svakom uređenju. Košara za mačke također će pružiti vašim malim prijateljima priliku za opuštanje, naročito u hladnim zimskim mjesecima kad ne mogu boraviti vani. Uz to, košara za mačke dizajnirana je s odvojivim jastukom za maksimalnu udobnost.

Pogledajte artikl: https://bxl.ba/vidaxl-ko-ara-za-ma-ke-od-morske-t...

Kućica za mace izrađena od ekološki prihvatljivog drveta vrbe idealan je primjer svevremenske izrade. Kućica dolazi s debelo podstavljenim jastučićem koji ju čini toplom i udobnom. Lagana je, ali zbog drveta vrbe elastična I otporna na lomove. Možete ju koristiti u unutarnjim, ali i vanjskim prostorima, za mace, pse i druge manje ljubimce.

Pogledajte artikl: https://bxl.ba/etvrtasta-pletena-ku-ica-za-ma-ke-...

3. Sofe za spavanje

Što može biti više šik od mini sofe za vašeg psića? Komad namještaja kojeg će vaši ljubimci obožavati! Vaš dlakavi prijatelj bit će ponosan što ima vlastitu sofu. Također se može upotrebljavati za mačke i druge male životinje. Ova debelo podstavljena sofa za kućne ljubimce, s drvenim okvirom obloženim mekim plišem, pruža udobno mjesto za vaše voljene male prijatelje. Drvene noge s protukliznim dizajnom dodaju stabilnost i čvrstoću čitavoj konstrukciji. Navlaka jastuka može se prati kako bi se zadržala svježina.

Pogledajte artikl: https://bxl.ba/vidaxl-sofa-za-pse-sme-a-72-x-45-x...

4. Kavez za ptice

I namještaj za vaše pernate ljubimce može biti moderan i lako uklopljiv u dizajn vašeg doma. Osigurajte svojim pticama dovoljno prostora i zraka kako se ne bi osjećali klaustrofobično, a vi imali savršen pogled na promatranje njihovih prekrasnih boja.

Pogledajte artikle: https://bxl.ba/vidaxl-kavez-za-ptice-drveni-65-x-...

Svu opremu za kućne ljubimce iz naše ponude možete pogledati na: https://bxl.ba/ku-ni-ljubimci/oprema-za-ku-ne-lju... . Želite obradovati Vašeg kućnog ljubimca, a nemate ideju koji bi se komad namještaja najbolje uklopio u Vaš dom? Slobodno nam se javite, mi smo tu za sva pitanja, Vaš BXL. 

30th Dec 2020 LJUBICA VUKOJEVIC- AMADIS

Zadnje objave