Moderni drveni kreveti

Moderni drveni kreveti

Moderni drveni kreveti

Okvir kreveta je važna kupovina - trećinu života provodimo u krevetu, a vaš će okvir najvjerojatnije nadživjeti madrac, posebno ako uložite u kvalitetan komad. Obratimo pažnju na svaki detalj kako bismo bili sigurni da su naši kreveti vrhunske kvalitete.

Koju vrstu kreveta želite za svoj prostor? Postoji nekoliko različitih stilova za odabir, što možete vidjeti u nastavku teksta. Ne samo da su čvrsti, već se nude u različitim nijansama i pružaju osjećaj topline u vašem prostoru. Čitajte dalje kako biste pronašli savršen primjerak za svoju spavaću sobu.

Okvir za krevet od masivne akacije


Ovaj krevet će postati središnja točka vaše spavaće sobe. S elegantnim, ali nenametljivim izgledom, ovaj smeđi drveni krevet pruža vašoj spavaćoj sobi dodir profinjenog šarma. 100 % bagremovo drvo osobito je čvrsto i jednostavno za čišćenje i održavanje.

  • Boja: Smeđa s prozirnim premazom
  • Materijal: 100 % masivno bagremovo drvo
  • Ukupna veličina: 208 x 144 x 85 cm (D x Š x V)
  • Visokokvalitetni drveni okvir za krevet sa središnjom potpornom prečkom
  • Europski dizajn

Bračni krevet od masivne hrastovine

Ovaj klasični okvir za krevet od lakiranog hrastovog drva, postat će centralna točka vaše spavaće sobe. S nenametljivim ali elegantnim dizajnom, ovaj okvir za krevet unosi dodir rustikalnog šarma u dekor vaše spavaće sobe. Ovaj čvrsto konstruirani okvir za krevet u potpunosti je izrađen od masivne hrastovine i ima sjajnu lakiranu završnu obradu. Izdržljiv je i jednostavan za čišćenje.

  • Boja: Prirodno drvo s lakiranom završnom obradom
  • Materijal: 100% masivno drvo hrasta
  • Dimenzije: 184 x 204 x 38 cm (Š x D x V)
  • Visina površine za spavanje od tla: 33 cm

Krevet od masivnog drva akacije

Ovaj visokokvalitetni krevet bit će poseban dodatak dekoru vaše spavaće sobe. Ovaj okvir za krevet izrađen je od čvstog drva akacije s obradom od laka, što ga čini čvrstim, izdržljivim i jednostavnim za održavanje. Zahvaljujući elegantnom izgledu i dizajnu, ovaj smeđi okvir za krevet od drva akacije pružit će vašoj spavaćoj sobi sofisticirani dodir. Drveni godovi odišu rustikalnim šarmom, dok lakirani sloj daje krevetu profinjen izgled. Zahvaljujući čvrstim i atraktivnim nogama u obliku slova U, krevet je vrlo stabilan. Uzglavlje pruža udobnu potporu za oslanjanje dok čitate ili gledate televiziju i dodaje elegantan izgled krevetu.

4th Nov 2020

Zadnje objave