​6 SAVJETA ZA DRVO U UREĐENJU DOMA

Kada je u pitanju uređenje doma i stvaranje karaktera mnogi bi se složili – pravo drvo je nezamjenjivo. Vrlo je jednostavan razlog za to - pravo drvo je jedinstveno; ne postoje dva identična komada.

Iz mnogih razloga drvo je jedan od glavnih - ako ne i najpoželjnijih materijala obrtnika. Dizajneri interijera i vlasnici kuća drvo također ga traže više nego ikad kao način unošenja jedinstvenih i neočekivanih elemenata dizajna u prostor.

Volite izgled drveta, ali trebate neke ideje? Evo nekoliko savjeta.

  1. Potražite inspiraciju u jednom jedinstvenom drvenom komadu namještaja. Čak i samo jedan masivni komad drvenog namještaja može doprinijeti snažnom dojmu prostora. Uzmite za primjer masivni stolić za kavu od drva manga. Čvrst, stabilan i izdržljiv. Drvena zrnca čine svaki komad namještaja jedinstvenim i drugačijim od drugog. U prostoriji u kojoj prevladavaju svijetli tonovi i moderan namještaj, stolić za kavu diktira glasnu poruku i daje toplinu kompletnom vizualnom dojmu.

 

Pogledajte ponudu stolića za kavu: https://bxl.ba/namje-taj/stolovi/stoli-i/stoli-i-za-kavu/

2. Zaljubite se u organske oblike drveta. Nekad se prava ljepota krije upravo u nepravilnostima i izvornim oblicima drveta.

3. Ne bojte se upariti različite tipove drveta. Iako je često najbolje upariti slične tonove u jednom prostoru, u sobi se mogu miješati različite vrste drva što prostoru otkriva dodatnu dozu maštovitosti.

4.  Drvo u spavaćoj sobi – već smo komentirali kako je drvo materijal koji kreira toplinu. Gdje drugo poželjeti toplinu nego u spavaćoj sobi? Drvo u spavaćoj sobi možete lako unijeti uz par jednostavnih elemenata kao što su noćni ormarići. Uz drvene elemente, možete se odlučiti i za posebnu boju barem jednog zida u sobi. Birajte boje poput smeđe, smaragdno zelene, žute i pretvorite svoju sobu u udobnu oazu vašeg doma!

Pogledajte ponudu noćnih ormarića: https://bxl.ba/namje-taj/stolovi/stoli-i/bo-ni-stoli-i/

5.  Drvo u kuhinji. Kuhinja i blagovaonica mjesta su obiteljskih skupljanja i provođenja mjesta s najmilijima. U ove prostorije lako možete dodati drvo uz par jednostavnih detalja. Idealan primjer su barske stolice s naslonima izrađenim od drveta. Barske stolice i šank su apsolutni #musthave novogradnje. Crno postolje stolica njeguje moderan industrijski stil, dok je naslon glavni odgovoran nositelj čitavog prostora. Uvijek koristite drvo u prostoru koje se na prvi pogled doima hladnim.

Pogledajte ponudu barskih stolica: https://bxl.ba/namje-taj/stolice/barske-stolice/

6. Održavajte drvo u vašem domu proizvodima namijenjenim za njegu drvenih površina. Tako ćete svom namještaju dati pravi sjaj i očuvati njegovu kvalitetu dugi niz godina.

U našoj ponudi potražite sve što vam treba na jednom mjestu!

Imate još pitanja? Slobodno nas kontaktirajte na e-mail: info@bxlcommerce.com

22nd Dec 2020 LJUBICA VUKOJEVIC-AMADIS

Zadnje objave