null

vidaXL Crna Vrtna Klupa od Lijevanog Željeza

SKU:
42168
Dostupnost:
Naruči sada i dostavljamo za 7 do 12 radnih dana
Besplatna dostava i povrat!
Garancija brzog povrata novca!
Besplatna Dostava
  • vidaXL Crna Vrtna Klupa od Lijevanog Željeza
  • vidaXL Crna Vrtna Klupa od Lijevanog Željeza
  • vidaXL Crna Vrtna Klupa od Lijevanog Željeza
  • vidaXL Crna Vrtna Klupa od Lijevanog Željeza
  • vidaXL Crna Vrtna Klupa od Lijevanog Željeza
  • vidaXL Crna Vrtna Klupa od Lijevanog Željeza
351.00KM

Opis i karakteristike proizvoda

Ova klupa s ukrasima i svojim romantičnim stilom će se uklopiti u bilo koji vrt ili terasu a bit će jednostavno neophodna u ljetnim, toplim večerima. Izrađena od visoko kvalitetnog čeličnog okvira i naslona od lijevanog željeza, ova vrtna klupa je otporna na vremenske utjecaje i vrlo izdržljiva. Detaljni ukrasi daju elegantnu notu bilo kojem vrtu ili otvorenom prostoru. Ova klupa za park je pogodna za 2 osobe. Napomena: Preporučujemo pokrivanje klupe za vrijeme kiše, snijega i mraza, kako biste osigurali duži vijek korištenja.;
  • Boja: Crna
  • Materijal: Čelični okvir + naslon od lijevanog željeza
  • Veličina: 127 x 60 x 85 cm (D x Š x V)
  • Pogodna za 2 osobe
Pregledaj sveZatvori

Garancija i povrat

Garancija: 2 godine

 

Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe (unutar 7 dana od primitka), da je proizvod kojeg ste dobili neispravan molimo vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake:

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije e-mailom povrat@bxl.ba, telefonski na 063 400 850, putem online chata na stranici ili preko društvenih mreža.

Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije i, temeljem Vašeg opisa reklamacije, informaciju o tome:    
·         može li se proizvod zamjeniti za novi, 
·         može li se za proizvod vratiti novac,    
·         ili da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis.   

U slučajevima kad se proizvod može zamjeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište.  Kad proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski na 063 400 850 ili e-mailom na povrat@bxl.ba.

U slučaju da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis, poslat ćemo Vam sve podatke  ovlaštenog servisa.

Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.   

U slučaju da proizvod koji ste dobili ne odgovara slikom ili specifikacijom proizvodu koji ste naručili isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 7 dana od primitka. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

Slobodno dalje naručujte na našoj stranici.


Nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti Vašu reklamaciju.

Pregledaj sveZatvori

Dodatne informacije

Pregledaj sveZatvori