Kaminer

Termometar za roštilj i pušnicu PK006

Besplatna dostava za narudzbe iznad 100 KM / Besplatan povrat

SKU:
110681760
Dostupnost:
Naruči sada i dostavljamo za 8 do 12 Radnih dana.
  • Termometar za roštilj i pušnicu PK006
  • Termometar za roštilj i pušnicu PK006
  • Termometar za roštilj i pušnicu PK006
  • Termometar za roštilj i pušnicu PK006
  • Termometar za roštilj i pušnicu PK006
  • Termometar za roštilj i pušnicu PK006
  • Termometar za roštilj i pušnicu PK006
Cijena: 8.00KM
Stara cijena: 10.00KM

Pošalji poruku na:

      063 081 080

Opis i karakteristike

TERMOMETAR ZA GR BOLESTAN I PUŠAČ

< /div>
  • jak>ROBUSAN - izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika koji je izuzetno čvrst i otporan na visoke temperature . Termometar za pušnicu/roštilj bit će koristan i za izravno i za neizravno mjerenje temperature. Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika otpornog na toplinu.
  • VELIKI TEMPERATURNI RASPON - termometar radi na temperaturi raspon od 0°C do +250°C, što omogućuje savršenu kontrolu kako kod dimljenja tako i kod pečenja na roštilju. Tolerancija pogreške je cca. +/- 1 °C, što jamči potpunu kontrolu nad temperaturom unutar roštilja/pušnice.
  • ANALOGNI - odličan analogni termometar. U setu je i kapica za skrivanje sonde, koja se može koristiti i za podupiranje - ima praktičnu "kopču" kao u olovci.
  • VELIKI ŠTIT - termometar ima veliki brojčanik zahvaljujući kojem se očitavanje temperature čitljiv. Prikazuje simbole i oznaku u crvenoj boji, maksimalnu temperaturu koju hrana treba postići. Prikazanu temperaturu možete očitati bez ikakvih problema, čak i ako se iz uređaja jako dimi.
  • SPECIFIKACIJA - temperatura raspon: od 0°C do +250°C, tolerancija pogreške: do cca. +/- 1°C, dimenzije (visina / širina): 5 / 7,5 cm, težina u pakiranju: 40 g.

SPECIFIKACIJA

  • temperaturni raspon: od 0 ° C do + 250 ° C
  • tolerancija pogreške: do cca. +/- 1 ° C
  • dimenzije (visina / širina): 5 / 7,5 cm
  • težina u pakiranju: 40 g

< span>Svatko tko je barem jednom roštiljao ili dimio dobro zna da je vrlo važna točka u ovoj aktivnosti kontrola temperature. Preniska temperatura učinit će proizvode sirovima - previsoka temperatura može uzrokovati da hrana zagori. Mjerenje temperature "na oko" je prilično teško, pa svatko tko želi imati potpunu kontrolu nad procesom dimljenja ili roštiljanja trebao bi nabaviti poseban termometar za roštilj / smoker .

View AllClose