null

Kamperski pop-up šator za 2 osobe mornarsko plavi / zeleni

SKU:
90671
Dostupnost:
Naruči sada i dostavljamo za 7 do 12 radnih dana
Besplatna dostava i povrat!
Garancija brzog povrata novca!
Besplatna Dostava
  • Kamperski pop-up šator za 2 osobe mornarsko plavi / zeleni
  • Kamperski pop-up šator za 2 osobe mornarsko plavi / zeleni
  • Kamperski pop-up šator za 2 osobe mornarsko plavi / zeleni
135.00KM

Opis i karakteristike proizvoda

Ovaj šator je odličan izbor za kratka putovanja ili festivale! Ima prostranu unutrašnjost i može primiti 2 odrasle osobe. Šator se lako postavlja i sprema. Može ga se podignuti za samo par minuta, a tada je na Vama da sjednete i uživate. Jake elastične šipke za napinjanje šatora drže ga gore, čime dobivate udobnu prostoriju u unutrašnjosti šatora. Ulaz je opremljen mrežom protiv komaraca. Poliesterski zaštitni pokrov i polietilenski pod osiguravaju da unutrašnjost šatora ostane suhom i čistom. Šator za 2 osobe može se uredno spremiti u pripadajuću vreću za lakši transport. Napomena: Ovaj šator je za 2 osobe, ali ga preporučujemo za solo kampere sa ruksakom, tako da ćete imati prostor i udobnost koje su vam potrebne.;
  • Ukupna veličina: 215 x 125 x 90 cm (D x Š x V)
  • Boja: Mornarsko plava / zelena
  • Spavaća mjesta za 2 osobe
  • Šipke: 5 mm fiberglas
  • Ulaz s mrežom protiv komaraca
  • Pripadajuća vreća za prenošenje šatora
  • Tkanina: Poliester: 100%
Pregledaj sveZatvori

Garancija i povrat

Garancija: 2 godine

 

Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe (unutar 7 dana od primitka), da je proizvod kojeg ste dobili neispravan molimo vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake:

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije e-mailom povrat@bxl.ba, telefonski na 063 400 850, putem online chata na stranici ili preko društvenih mreža.

Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije i, temeljem Vašeg opisa reklamacije, informaciju o tome:    
·         može li se proizvod zamjeniti za novi, 
·         može li se za proizvod vratiti novac,    
·         ili da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis.   

U slučajevima kad se proizvod može zamjeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište.  Kad proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski na 063 400 850 ili e-mailom na povrat@bxl.ba.

U slučaju da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis, poslat ćemo Vam sve podatke  ovlaštenog servisa.

Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.   

U slučaju da proizvod koji ste dobili ne odgovara slikom ili specifikacijom proizvodu koji ste naručili isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 7 dana od primitka. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

Slobodno dalje naručujte na našoj stranici.


Nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti Vašu reklamaciju.

Pregledaj sveZatvori

Dodatne informacije

Pregledaj sveZatvori